Erasmus

Op de OK van het Erasmus MC kom je ingrepen tegen die je in weinig andere ziekenhuizen ziet. Zware traumapatiënten uit de hele regio worden hier binnengebracht voor levensreddende ingrepen. Met regelmaat worden orgaantransplanstaties, hartoperaties en complexe oncologische ingrepen uitgevoerd. Weliswaar ben je soms bij minder operaties dan in een perifeer ziekenhuis, maar de operaties zijn meestal wel diverser, complexer en uitdagender.

Grootste OK-complex van Nederland

Ons moderne en hightech OK-complex bestaat uit 36 operatiekamers, 5 interventiekamers en 1 innovatieve magneetkamer waar ablaties verricht worden. In Nederland zijn slechts 2 van deze innovatieve magneetkamers in gebruik. En in het Sophia Kinderziekenhuis staat het OK-team op 9 operatiekamers, 1 interventiekamer en 1 specifieke obstetrie OK klaar voor onze allerkleinsten patiënten.

AH to Go op de OK

Op onze OK is een AH to Go met 24 uur per dag verse producten en vers gemalen koffie. Het is de eerste ‘to go’ op een OK-complex wereldwijd. Ideaal als je even snel iets te eten willen halen zonder te hoeven omkleden.

Groeien in je vak

Wil jij doorgroeien in je vak? Dan ben je bij het Erasmus MC aan het juiste adres. Zo verdiep je je met regelmaat in ingrepen die je nog niet eerder hebt gezien en hoor je in klinische lessen alles over de laatste technieken en nieuwste instrumenten. Maar we bieden natuurlijk ook cursussen en trainingen aan die je kunt volgen. En wil je meer uit je carrière halen? Dan zijn er genoeg mogelijkheden om je verder te specialiseren. Samen kijken we naar hoe jij jezelf verder kunt ontwikkelen.

Werk je mee aan beter worden?

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag én de gezondheid van morgen. We bieden de beste behandelingen voor de meest complexe ziektebeelden. We gebruiken innovatieve, nieuwe technieken. En we zoeken steeds naar slimmere en betere manieren om samen te werken. In zo’n omgeving haal je elke dag het beste uit jezelf. Werk jij mee aan beter worden?

Ga aan de slag op de OK van Erasmus!

Ben je enthousiast geworden over het werken op onze OK? Én wil je graag beginnen met de opleiding tot operatie-assistent of anesthesiemedewerker bij Erasmus? Wij begrijpen het! Solliciteer direct en geef Erasmus als voorkeursziekenhuis aan.