Spijkenisse Medisch Centrum

Ben jij op zoek naar een interessante functie in de gezondheidszorg? Dan bieden we je een leuke baan binnen onze OK afdeling aan. Deze afdeling bestaat uit een klein, gezellig team waarin medewerkers breed inzetbaar zijn en we de zorg samen oppakken. In ons ziekenhuis en op onze afdeling hebben we korte lijnen, pakken we onze eigen verantwoordelijkheid en vinden we collegialiteit en een open sfeer belangrijk. Het is dan ook fijn om leerlingen op te leiden op ons operatiekamercomplex!

Spijkenisse Medisch Centrum

Spijkenisse Medisch Centrum biedt medisch specialistische basiszorg aan inwoners van west Voorne-Putten, Nissewaard, Rozenburg, Pernis en Hoogvliet. Met snelle diagnostiek, korte toegangstijden, hoge kwaliteit van zorg én deskundige medewerkers die de patiënt voorop stellen. Het uitgangspunt Zorg dichtbij als het kan, verder weg als het moet voeren we uit door intensief samen te werken met het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland en Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. Op die manier zorgen we ervoor dat bewoners van ons verzorgingsgebied verzekerd zijn van de juiste zorg op de juiste plaats en op het juiste moment.

Het operatiekamercomplex van Spijkenisse Medisch Centrum heeft vijf operatiekamers. Deze dienen als basis praktijkleerplaats voor de professionals in opleiding genaamd pio. De volgende specialismen vertegenwoordigen wij: Algemene chirurgie (incl. kleine trauma), Urologie, KNO, Kinder sludersessies, Kaakchirurgie, Plastische chirurgie, Neurochirurgie, Orthopedie, Gynaecologie, Kindertandarts en Oogchirurgie.

 

Binnen Spijkenisse Medisch Centrum bieden we de opleiding anesthesie medewerker, operatieassistent en medewerker operatieve zorg aan. Binnen ons ziekenhuis vindt het grootste deel van je opleiding plaats, een gedeelte vindt plaats in het Van Weel Bethesda Ziekenhuis en een klein gedeelte loop je stage in het Maasstad Ziekenhuis. Dit is altijd onder leiding van praktijkopleiders van  Spijkenisse Medisch Centrum en zij staan ook tijdens de externe stage voor je klaar. Dit doen we om jou inhoudelijk de verplichte EPA’s op voldoende complexiteitniveau te laten behalen. Dit maakt het opleiden op de OK van Spijkenisse Medisch Centrum uniek! Je wordt op deze manier namelijk breed opgeleid omdat je op drie verschillende operatiecomplexen werkt tijdens je opleiding

Onze kernwaarden

Mensgerichte zorg is waar we voor staan. Onze professionele en deskundige medewerkers zetten zich dagelijks in om voor patiënten het verschil te maken. De kernwaarden van onze organisatie zijn hieraan verbonden en vertaald in drie elementen waarbij elk element kenmerkend is voor ons als organisatie.

Samen
Het leveren van de beste zorg bereiken we alleen wanneer we op alle vlakken samenwerken: patiënten, naasten van de patiënt, collega’s en andere zorgpartners. Onze nauwe samenwerking met de coöperatieziekenhuizen maakt onze organisatie uniek. Samen leveren wij de beste zorg, dit doen we met elkaar zodat de patiënt omringd wordt door goede zorg.

Patiëntgericht
De patiënt staat centraal in onze zorg en we behandelen eenieder met respect. We zijn gastvrij, we kijken en luisteren naar wat de patiënt belangrijk vindt. Wij werken samen met patiënten en naasten om het beste uit de patiënt en onszelf te halen.

Deskundig
Wij leveren deskundige en kwalitatief goede zorg volgens professionele standaarden. Wij staan voor onze patiënten klaar en zorgen dat zij de beste zorg ontvangen. Wij zijn transparant, oprecht en verbeteren continu.

GA AAN DE SLAG OP DE OK VAN SPIJKENISSE MEDISCH CENTRUM!

Ben je enthousiast over het werken op onze OK en wil je graag beginnen met één van de opleidingen bij Spijkenisse Medisch Centrum? Dan ben je van harte welkom! Solliciteer direct en geef Spijkenisse Medisch Centrum als voorkeursziekenhuis aan.