Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Wil jij komen werken op één van onze hypermoderne OK’s?  Onze vier OK’s zijn het afgelopen jaar verbouwd en beschikken over de allernieuwste technologie. In ons ziekenhuis voeren we veel verschillende operaties en ingrepen uit, zodat je je breed kunt ontwikkelen. Binnen onze teams heerst een gezellige en familiaire sfeer. Je kunt bij ons veel leren (ook na de opleiding) én je mag al een hoop zelf doen. We werken nauw samen met het Spijkenisse Medisch Centrum, je volgt hier dan ook een deel van de opleiding.

Opleiden op de OK
Wist je dat bij ons op de OK niet wordt geassisteerd door co-assistenten, maar door de operatieassistent? Dit betekent dat jij als operatieassistent ook kleine handelingen verricht, zoals het hechten van de patiënt. Hoe tof is dat?! Tijdens de opleiding kijk én werk je bovendien met alle specialismes mee, je staat direct naast de arts waardoor je alles goed in je op kunt nemen. Dit maakt het opleiden op de OK van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis echt uniek! Benieuwd wat Tahira nog meer te vertellen heeft over deze leuke functie? Bekijk dan snel het filmpje.

Liever eerst kennis maken voordat je solliciteert? Neem contact op met een van onze recruiters via recruiters@curamare.nl en je hoort snel van ons!

Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een uniek regionaal ziekenhuis dat voorziet in medisch specialistische zorg voor de inwoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Het ziekenhuis levert onder meer de acute en verloskundige zorg voor deze regio en heeft buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. Er werken zo’n 1.000 medewerkers, onder wie ruim 120 medisch specialisten. Onze gezamenlijke missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Het ziekenhuis kenmerkt zich door een informele sfeer en korte lijnen.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. Bij CuraMare kan jong en oud dag en nacht rekenen op persoonlijke en passende zorg. Thuis, in het ziekenhuis en op één van de behandel- en woonzorglocaties. CuraMare is een grote zorgaanbieder voor Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland en werkt nauw samen met zorgverleners in de regio.

Ga aan de slag op de OK van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis!

Ben je enthousiast geworden over het werken op onze OK? Én wil je graag beginnen met de opleiding tot operatie-assistent of anesthesiemedewerker bij Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis? Wij begrijpen het! Solliciteer direct en geef Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis als voorkeursziekenhuis aan.