IJsselland Ziekenhuis

Spreekt werken in een familiaire cultuur jou aan? En zie jij zelf al staan op onze gloednieuwe OK? Solliciteer dan direct via www.werkenenlerenopdeok.nl en geef het IJsselland als voorkeursziekenhuis aan! Wil je eerst eens vrijblijvend kennis komen maken? Leuk! Je kunt contact opnemen met een van onze recruiters via recruitment@ysl.nl. Zij nemen dan contact met je op om een kennismaking in te plannen.

 

Onze 9 zekerheden

Zekerheid 1 We vinden je bijzonder als je bij ons werkt! We hebben dan ook een “scherpe” selectie aan de poort. Je krijgt bij ons direct een vast dienstverband (tenzij piek & ziek)! We vinden het belangrijk dat jij je thuisvoelt bij ons en wij willen jou actief binden en boeien. We investeren dan ook liever in eigen mensen dan in externe adviseurs of ZZP’ers.
Zekerheid 2 We gebruiken de denkkracht van jou, onze medewerker! Jij weet immers het beste hoe het beter kan. We hebben intern een mooi programma: IJsselland Talent Programma (PIT).
Zekerheid 3 We stimuleren een “leven lang leren!”. Bij ons kun/mag/moet je jezelf blijven ontwikkelen. Jouw groei maakt ons elke dag weer beter!
Zekerheid 4 We werken gezond en veilig. Vitaliteit & gezondheid staan centraal, want we werken veilig of we werken niet.
Zekerheid 5 We werken slimmer, niet harder. We zetten ons in om lean te werken. Onze processen zijn efficiënt en daar waar mogelijk gedigitaliseerd.
Zekerheid 6 We geven vrijheid, ruimte en vertrouwen! Jij bent de professional die weet en handelt naar datgene wat het beste is voor de patiënt en de organisatie.
Zekerheid 7 We vinden Leiderschap cruciaal. Leidinggevenden en managers zijn een cruciale factor in de verandering. We investeren daarom in leiderschap en Management Development. Op alle niveaus.
Zekerheid 8 We zijn transparant. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Beloofd!
Zekerheid 9 We werken samen. Wij verbinden zowel intern en extern. Over afdelingen, groepen en teams. Binnen het IJsselland en naar onze omgeving.

Zelfsturende teams

Op elke OK werkt een zelfsturend team dat bestaat uit ervaren en startende collega’s. We besteden veel aandacht aan ieders persoonlijke ontwikkeling en opleiding, en niet te vergeten aan een goede werksfeer!

EPA gericht opleiden

De opleiding is opgebouwd met EPA`s, Entrustable Professional Activity. EPA`s geven de beroepsactiviteiten weer waar je als toekomstig operatieassistent of anesthesiemedewerker  aan gaat werken tijdens de opleiding. Ze omvatten alle activiteiten die je in het beroep tegenkomt en waarin je je bekwaam moet tonen voor afronding van de opleiding. Gedurende de opleiding wordt de complexiteit steeds verder uitgebreid.

Nieuwe operatiekamer

In 2020 hebben wij een gloednieuwe OK in gebruik genomen. Het nieuwe OK complex bestaat uit 6 OK’s, een grote centrale opdekruimte en een ruime holding-recovery. We hebben een nieuwe koffieruimte, apparatuur berging en een 7e OK.

Ga aan de slag op de OK van IJsselland!

Ben je enthousiast geworden over het werken op onze OK? Én wil je graag beginnen met de opleiding tot operatie-assistent of anesthesiemedewerker bij IJsselland? Wij begrijpen het! Solliciteer direct en geef IJsselland als voorkeursziekenhuis aan.