Ikazia Ziekenhuis

Kies met je hart en met je hoofd, kies voor Ikazia
In Ikazia zijn we er trots op dat we ons met hoofd, hart en handen inzetten voor de patiënt en elkaar; professioneel, onderling verbonden, betrouwbaar en met oprechte interesse in de patiënt en in jou als collega.

Met elkaar werken we aan continue verbetering van onze kwalitatief hoogwaardige zorg. Persoonlijke aandacht staat centraal. We bieden niet alleen warme aandacht voor onze patiënten, maar ook voor elkaar. Samen zijn we beter voor elkaar.

Werken bij Ikazia

Ikazia is een algemeen middelgroot ziekenhuis waarin je vrijwel alle specialismen vindt. Dat maakt het werk uitdagend en afwisselend. De communicatielijnen tussen de verschillende afdelingen zijn kort. Met respect vóór elkaar willen we het beste úit elkaar halen. Van arts tot patiënt, van verpleegkundige tot familielid; iedereen is er voor iedereen.

Kom jij het verschil maken in het Ikazia Ziekenhuis? 
Wij hebben regelmatig vacatures en opleidingsplaatsen. Ben jij die betrokken en kundige collega die wij zoeken in ons mensgerichte ziekenhuis? Neem vooral eens een kijkje op onze website bij de openstaande vacatures.

Opleidingsziekenhuis

Ikazia is een erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk om leer- werkplekken te bieden. Daarmee willen wij een bijdrage leveren aan voldoende mensen met een functie in de zorg. Je kunt in ons ziekenhuis verschillende opleidingen volgen. De oprechte interesse in elkaar en in het vakgebied zorgt ervoor dat je je kunt blijven ontwikkelen. Het vertrouwen in elkaar en de onderlinge verbondenheid zorgt voor een krachtig leerklimaat en gewenste leerresultaten. Leren doen we van en met elkaar.

Onze OK

Op de OK in het Ikazia Ziekenhuis hebben we 6 operatiekamers met moderne apparatuur en een volledig geïntegreerd patiëntendossier (HIX). Het is een kleinschalige afdeling waar ruimte is voor groei. De meeste specialismen en ingrepen zijn hier vertegenwoordigd. Dit zorgt ervoor dat jij brede ervaring op kan doen en jij ook genoeg uitgedaagd wordt, waardoor jouw ontwikkeling nooit stil staat. Op de OK staat een enthousiast en betrokken team die nauw samenwerkt om het gewenste eindresultaat te bereiken. Groei jij met ons mee?

Maak het verschil op de OK in Ikazia

Ben je enthousiast geworden over het werken op onze OK? Én wil je graag beginnen met de opleiding tot operatieassistent of anesthesiemedewerker in het meest mensgerichte ziekenhuis van Rotterdam? Wij ontmoeten je graag. Solliciteer direct en geef Ikazia op als voorkeursziekenhuis.

Ga aan de slag op de OK van Ikazia!

Ben je enthousiast geworden over het werken op onze OK? Én wil je graag beginnen met de opleiding tot operatie-assistent of anesthesiemedewerker bij Ikazia? Wij begrijpen het! Solliciteer direct en geef Ikazia als voorkeursziekenhuis aan.