Franciscus Gasthuis & Vlietland

  • Kom jij ons operatieteam versterken?
  • Wil je het beste van twee werelden?
  • Én word jij onze held op klompen?

Start dan met de opleiding tot operatieassistent of anesthesiemedewerker bij Franciscus!

Helden op klompen

Als operatie-assistent of anesthesiemedewerker ben je een onmisbare schakel in ons operatieteam. “1 team, 1 taak” is het motto en teamwork staat centraal bij ons op de OK. Met een gedreven team van collega’s anesthesiemedewerkers, operatie-assistenten,
anesthesiologen en chirurgen ga je op onze OK iedere dag harder op klompen!

2 ziekenhuislocaties, 2 patiëntengroepen

Wil je als operatie-assistent of anesthesiemedewerker het beste van 2 werelden? Dan zit je bij ons goed! Je werkt namelijk op 2 OK-complexen. We leveren bij Franciscus Gasthuis voornamelijk hoog complexe- en acute zorg, terwijl de focus in Franciscus Vlietland meer
op de electieve zorg ligt. Je merkt het bij ons vanzelf: iedere dag is uitdagend! Daarnaast betekent werken op 2 locaties voor jou dat we je een brede opleiding bieden waarin alle verplichte specialismen voor jouw opleiding vertegenwoordigd zijn.

Topklinisch ziekenhuis

We zijn als ziekenhuis groots in ons kunnen, maar klein genoeg om de familiaire sfeer te behouden. Wedden dat je altijd wel een bekende tegenkomt als je door onze gangen loopt? Als topklinisch ziekenhuis bieden we je voldoende mogelijkheden om te blijven leren en om je door te ontwikkelen in je vak. Je kan je bij ons specialiseren, een opleiding volgen, meedenken op het gebied van kwaliteit en veiligheid en nog veel meer. Kom je ontdekken wat we voor jou in petto hebben?

Moderne OK

Met grote ramen en dus veel daglicht zijn de OK’s van Franciscus Vlietland in Schiedam modern. Daarnaast werken we keihard aan een heel nieuw OK-complex voor Franciscus Gasthuis in Rotterdam met 2 hybride OK’s. En wist je dat je nu al aan de slag gaat op onze nieuwe tijdelijke hybride OK?

Jij blijft bij ons in topconditie

Wij proberen ons ziekenhuis in topconditie te houden, maar dat geldt natuurlijk ook voor onze collega’s op de OK! Je kan bij ons 5 dagen in de week deelnemen aan bootcamp- en kickbokstrainingen. Meer behoefte om tot rust te komen? Snappen we helemaal! Daar hebben we dus ook aan gedacht: de massagestoel op de OK staat voor je klaar. En omdat we begrijpen dat jouw werk soms best veel van je vraagt, kan je bij ons ook aan de slag met mindfullness.

Ga aan de slag op de OK van Franciscus!

Ben je enthousiast geworden over het werken op onze OK? Én wil je graag beginnen met de opleiding tot operatieassistent of anesthesiemedewerker bij Franciscus? Wij begrijpen het! Solliciteer direct via werkenenlerenopdeok.nl geef Franciscus als voorkeursziekenhuis aan. 

Heb je nog vragen voor je solliciteert? Trek de stoute klompen aan en neem contact op met onze recruiter Miranda Meertens via m.meertens@franciscus.nl.

Ga aan de slag op de OK van Franciscus!

Ben je enthousiast geworden over het werken op onze OK? Én wil je graag beginnen met de opleiding tot operatie-assistent of anesthesiemedewerker bij Franciscus? Wij begrijpen het! Solliciteer direct en geef Franciscus als voorkeursziekenhuis aan.