Franciscus Gasthuis & Vlietland

Heb jij altijd al op de OK willen werken? Vind je het menselijk lichaam ontzettend interessant? Kun je goed samenwerken en omgaan met een grote verantwoordelijkheid? Dan is de opleiding tot operatieassistent of anesthesiemedewerker zeker iets voor jou!

Het echte werk

Als operatieassistent of anesthesiemedewerker ben je een onmisbare schakel in ons operatieteam. Eén team, één taak is het motto bij ons op de OK. Met een gedreven team van collega’s anesthesiemedewerkers, operatieassistenten, anesthesiologen en chirurgen zorg je er dagelijks voor dat operaties succesvol verlopen. Zet jij de stap naar het echte werk?

Twee ziekenhuislocaties

Wil je het beste van twee werelden? Dan zit je bij Franciscus goed! Je werkt namelijk op twee OK-complexen. Zo zijn operaties in Rotterdam hoog-complex en acuut, denk aan gynaecologische, bariatrische, trauma-, vaat- en robotchirurgie. En in Schiedam vinden vooral de ‘planbare’ operaties plaats zoals orthopedische, plastische en KNO-chirurgie. Dit betekent dat we je breed kunnen opleiden en dat alle verplichte specialismen voor jouw opleiding vertegenwoordigd zijn.

Topklinisch, maar wel persoonlijk

Franciscus biedt zorg op topniveau en tegelijkertijd zijn we klein genoeg om persoonlijk te zijn. Collega’s kennen elkaar bij naam en zeggen elkaar gedag op de gang. Wedden dat je altijd wel een bekende tegenkomt als je door onze gangen loopt? Als topklinisch ziekenhuis bieden we je voldoende mogelijkheden om te blijven leren en om je door te ontwikkelen in je vak. Je kunt je bij ons specialiseren, een opleiding volgen, meedenken op het gebied van kwaliteit en veiligheid en nog veel meer. Kom je ontdekken wat we voor jou in petto hebben?

Moderne OK (en straks een gloednieuwe!)

Onze OK’s zijn modern en voorzien van de nieuwste apparatuur. Een fijne bijkomstigheid is dat de Schiedamse OK’s voorzien zijn van grote ramen. We werken hier dus in daglicht. En geloof het of niet: dat draagt écht bij aan een goed humeur! Daarnaast werken we keihard aan een heel nieuw Operatie & Interventie Centrum in Rotterdam. Ben je benieuwd hoe het centrum eruit gaat zien? Op deze pagina kun je meer lezen over de nieuwbouw!

Jij blijft bij ons in topconditie

Niet alleen ons ziekenhuis houden we in topconditie, ook onze collega’s op de OK! Je kan bij ons vijf dagen in de week deelnemen aan bootcamp- en kickbokstrainingen. Meer behoefte om tot rust te komen? Ook daar hebben we aan gedacht: onze stoelmasseurs staan klaar om je los te maken. En omdat we begrijpen dat jouw werk soms best veel van je vraagt, kun je bij ons ook aan de slag met mindfulness.

Ga aan de slag op de OK van Franciscus!

Ben je enthousiast geworden over het werken op onze OK? En wil je graag beginnen met de opleiding tot operatieassistent of anesthesiemedewerker? Wat leuk! Solliciteer direct via werkenenlerenopdeok.nl en geef Franciscus als voorkeursziekenhuis aan.

Wil je eerst weten hoe het er écht aan toegaat op de OK? Op 17 september organiseren we een Tour de Franciscus OK. Dan vertellen we je meer over het ziekenhuis en de OK, krijg je een kijkje in de keuken en kun je toekomstige collega’s ontmoeten. Aanmelden kan via Tour de Franciscus OK | Franciscus werken bij.

Heb je nog vragen voor je solliciteert? Trek de stoute klompen aan en neem contact op met onze recruiter Kristi Teodorascu (k.teodorascu@franciscus.nl).

Ga aan de slag op de OK van Franciscus!

Ben je enthousiast geworden over het werken op onze OK? Én wil je graag beginnen met de opleiding tot operatieassistent of anesthesiemedewerker bij Franciscus? Wat leuk! Solliciteer direct en geef Franciscus als voorkeursziekenhuis aan.